Collega 12,5 jaar in dienst

Heb jij een collega die inmiddels al 12,5 in dienst is? In dat geval is het natuurlijk leuk om dit te vieren. Maar wat kun je doen om die collega met iets leuks te verassen? Hier geven wij enkele tips, zodat je er echt een prachtige dag van kan worden gemaakt.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Jubieum cadeaus, kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de JUBILEUM GESCHENKEN >>

 • Bekijk hierboven en hieronder tips om te feliciteren

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Jubileum geschenken


Bekijk alle teksten en kaartjes >>

 

Een leuk feest organiseren voor een collega 12,5 jaar in dienst

Is je collega 12,5 jaar in dienst en ben jij verantwoordelijk voor die afdeling. Je kunt er dan voor kiezen om een leuk feest te organiseren. Dit is niet alleen leuk voor de collega, maar het brengt de gehele afdeling ook bij elkaar. Het is namelijk belangrijk om altijd goed samen te werken met elkaar, aangezien dit de productiviteit verhoogt, maar er ook voor zorgt dat je het gezellig met elkaar hebt.

Je brengt immers veel tijd met elkaar door en omwille van die reden is het dan ook wel fijn dat iedereen het dan leuk heeft en niemand wordt buitengesloten. Een collega 12,5 jaar in dienst zorgt zo niet alleen voor een leuk feest, maar ook voor een emotionele verbinding!

Klein budget

Maar er zijn natuurlijk verschillende plekken alwaar je een feest kunt geven. Is er sprake van een zeer klein budget? Dan kun je natuurlijk niet een grote tent afhuren ergens, want dat kan flink in de kosten oplopen. Misschien hebben jullie in je bedrijf ook wel gewoon leuke locaties alwaar een feest georganiseerd kan worden. Dit is namelijk veel goedkoper, want de ruimte is er al.

Collega 12,5 jaar in dienst

Een cadeau geven

Natuurlijk is het dan ook belangrijk om een leuk cadeau te geven. Maar hoe zorg je nu voor een leuk cadeau. Hieronder enkele tips, zodat je een cadeau geeft waarvan je zeker weet dat je collega het leuk vindt.

Wees origineel

Als het gaat om het geven van een cadeau, is het uiteraard zeer belangrijk om origineel uit de hoek te komen. Probeer dus niet echt clichématige cadeaus te geven, maar zorg ervoor dat je collega er ook echt iets aan heeft. Anders is het natuurlijk voor niemand leuk. Aan de ene kant niet voor je collega, want die moet dan net doen of het een leuk cadeau is, terwijl dit niet zo is. Je kunt hierbij ook een mooie collega gerelateerde tekst toevoegen.

Een persoonlijk cadeau

Probeer een cadeau ook zo persoonlijk mogelijk te maken. Een zeer algemeen cadeau is natuurlijk niet zo heel interessant, aangezien dat niet origineel is. Probeer dus na te gaan wat de hobby’s van je collega zijn. Of welke passies je collega heeft. Zo kun je het echt persoonlijk maken.

Teksten voor een collega die 12,5 jaar in dienst is

 1. Gefeliciteerd met je 12,5-jarig jubileum! Jouw toewijding en harde werk hebben niet alleen de organisatie verrijkt, maar ook de harten van je collega’s. Op naar de volgende mijlpaal!”
 2. “Een dozijn en een half jaar van toewijding en excellentie. Bedankt voor je geweldige bijdragen aan ons team. Je bent een waardevolle schakel in ons succes.”
 3. “12,5 jaar van successen, uitdagingen, en vooral teamwork. Dank je wel voor je toewijding en enthousiasme. Op naar nog veel meer jaren van samenwerking!”
 4. “Proficiat met je 12,5-jarig jubileum! Je bent niet alleen een collega, maar ook een inspiratie voor ons allemaal. Bedankt voor je leiderschap en toewijding.”
 5. “Jouw 12,5-jarig jubileum markeert een reis van groei, uitdagingen en onvergetelijke momenten. Dank je wel voor je inzet en toewijding aan ons team.”
 6. “Van nieuwkomer tot veteraan, je hebt de afgelopen 12,5 jaar laten zien wat echte toewijding is. Bedankt voor alles wat je doet. We kijken uit naar nog vele jaren samen!”
 7. “12,5 jaar lang heb je bijgedragen aan ons succes met je toewijding, professionaliteit en glimlach. Bedankt voor je waardevolle inbreng in ons team.”
 8. “Een dozijn en een half jaar geleden begon je aan deze reis met ons, en wat een reis is het geweest! Bedankt voor je inzet, toewijding en positieve energie. Op naar nog vele jaren!”
 9. “Gefeliciteerd met je 12,5-jarig jubileum! Je bent niet alleen een collega maar ook een geweldige vriend. Bedankt voor de onvergetelijke momenten en deelname aan ons succesverhaal.”
 10. “Vanaf de allereerste dag tot vandaag heb je de standaard van toewijding verhoogd. Bedankt voor je 12,5 jaar vol passie en bijdragen aan ons team.”
 11. “Proficiat met je 12,5-jarig jubileum! Jouw bijdragen hebben ons team naar nieuwe hoogten gebracht. Bedankt voor je toewijding en toekomstige successen.”
 12. “12,5 jaar van samenwerking, groei en successen. Bedankt voor je onvermoeibare inzet en inspirerende toewijding aan ons team. Op naar de volgende 12,5 jaar!”
 13. “Gefeliciteerd met je 12,5-jarig jubileum! Jouw inzet, toewijding en positieve houding maken van jou een voorbeeld voor ons allemaal. Op naar nog vele succesvolle jaren samen!”
 14. “Een dozijn en een half jaar geleden begon je dit avontuur met ons. Bedankt voor de geweldige reis, je toewijding en de onschatbare bijdragen aan ons team.”
 15. “Gefeliciteerd met je 12,5-jarig jubileum! Jouw vastberadenheid en bijdragen hebben ons team versterkt. Dank je wel voor de afgelopen jaren van samenwerking.”

Deze teksten en spreuken vieren de professionele mijlpaal van een collega die 12,5 jaar in dienst is geweest, waarbij waardering wordt uitgesproken voor toewijding, succes en groei binnen het team.