Pensioen teksten

Zoek jij een goede tekst om op de kaart van een collega te schrijven die met pensioen gaat? Het is nog best lastig om de juiste woorden te vinden voor op zo’n kaart. Gelukkig hoef jij hier niet lang over na te denken, want wij hebben de beste opties voor pensioen teksten voor jou op een rijtje gezet.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

  • Bekijk hierboven en hieronder de afscheid teksten en kaarten

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Afscheid kaartjes met voorgedrukte teksten


Bekijk alle teksten en kaartjes >>


 

Teksten pensioen voor collega die je minder goed kent

Ben je net bij het bedrijf in dienst gekomen en gaat er een collega weg? Of gaat een collega met pensioen waarmee je nauwelijks contact hebt gehad? Het kan dan moeilijk zijn om een goede tekst te bedenken voor op zo’n kaart. Gelukkig hebben wij een aantal pensioen teksten voor je die op iedere kaart passen:

  • “Veel geluk en plezier met je pensioen. We zullen je hier missen.”
  • “Het was leuk om samen gewerkt te hebben. Geniet van je pensioen.”
  • “Bedankt voor de fijne samenwerking!”

Pensioen teksten

Grappige pensioen teksten

Gaat er een collega met pensioen waarmee jij altijd lol hebt gehad? Je zult deze dan niet alleen gaan missen, maar je moet hem of haar natuurlijk ook een waardige afscheidstekst meegeven. Lees gauw verder voor grappige inspiratie voor pensioen teksten:

 

“Eindelijk wat rust op de werkvloer nu die ouwe weggaat. Bedankt hé maat!”

 

“Even zonder dollen, ik zal jou en je flauwe grappen enorm gaan missen.”

 

“Wat zal het saai worden op de werkvloer nu jij er niet meer bent. Bedankt voor de altijd gezellige tijd en geniet nu maar van je welverdiende pensioen.”

Persoonlijke pensioen teksten

Heb jij eigenlijk nooit verteld hoe belangrijk de samenwerking was met de collega? Laat het afscheid dan niet zomaar voorbij gaan en kies voor een persoonlijke tekst op de kaart. Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Gebruik dan deze teksten ter inspiratie:

  • “In alle eerlijkheid, ik ga je ontzettend missen makker! Wat hebben we een fijne tijd samen gehad. Geniet van je pensioen en we houden contact!”
  • “Jij maakte de werkdagen altijd een stuk leuker, ik zal dat zeker gaan missen. Bedankt voor de goede tijd samen.”
  • “Wat is het toch snel gegaan! Geniet van je pensioen en ontzettend bedankt voor de goede werktijd samen. Jij maakte het verschil!”

Laat een collega niet zomaar vertrekken, zonder dat je hem of haar een goed afscheid hebt gegeven en veel plezier te wensen met zijn of haar pensioen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schrijven van een goede tekst op de afscheidskaart. Maak gebruik van bovenstaande zinnen als inspiratiebron. Zo kun je altijd een goed persoonlijk woordje schrijven.