Collega 40 jaar in dienst

40 jaar werkzaam zijn bij dezelfde baas of hetzelfde bedrijf, waar dit vroeger heel normaal was, komt het vandaag de dag steeds minder vaak voor. Het is dus zeker wel een feestje waard om 40 jaar in dienst te vieren. Dit doe je natuurlijk niet alleen door een leuk feestje te organiseren, maar ook met een kaart met felicitatie. Weet je niet goed wat je op deze kaart moet schrijven? In dit artikel lees je alles over teksten voor collega die 40 jaar in dienst is.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Jubieum cadeaus, kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de JUBILEUM GESCHENKEN >>

 • Bekijk hierboven en hieronder tips om te feliciteren

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Jubileum geschenken


Bekijk alle teksten en kaartjes >>

 

Algemene collega teksten 40 jaar in dienst

Ben jij op zoek naar de juiste woorden voor op deze kaart? Het maakt niet uit of je de collega persoonlijk kende of dat je pas net bij het bedrijf bent gekomen. De volgende algemene teksten passen altijd goed op een kaart voor een collega die 40 jaar in dienst is:

“Wat een doorzettingsvermogen! Gefeliciteerd met je 40 jaar in dienst!”

“Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.”

“Jij bent een lichtend voorbeeld. Gefeliciteerd met deze bijzondere dag.”

40 jaar in dienst grappige teksten

Natuurlijk mag je op deze dag ook flink de draak steken met jouw collega. Heb jij een goede band met de collega die 40 jaar in dienst is? Dan kun je dit moment natuurlijk ook goed gebruiken voor een grappige tekst. Wij hebben enkele voorbeelden hiervan op een rijtje gezet:

 • “Je hoort zowat bij het kantoormeubilair! Gefeliciteerd man!”
 • “Je bent hier ook echt niet weg te slaan hé! Ik zou je ook voor geen goud willen missen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal.”
 • “Je kunt duidelijk zien dat je al 40 jaar hier aan de slag bent. Weet je zeker dat het er geen 60 zijn?”

Collega 40 jaar in dienst

Bemoedigende teksten

Het is ronduit knap wanneer je vandaag de dag 40 jaar in dienst bent. Je kunt daarom deze collega ook flink bedanken met een bemoedigend woordje. Deze teksten kun je zowel als collega, als werkgever gebruiken:

 • “Jij bent een inspiratie voor iedereen die hier werkt. Bedankt voor jouw goede voorbeeld en op nog vele jaren!”
 • “Jij bent de rots van dit bedrijf. Bedankt voor jouw goede inzet en gefeliciteerd met deze belangrijke mijlpaal.”
 • “Ik hoop dat je nog jaren meegaat! 40 jaar is nog echt niet genoeg.”

40 jaar in dienst

Het is bijzonder om mee te maken dat een collega maar liefst 40 jaar werkzaam is voor het bedrijf. Dit zou een voorbeeld moeten zijn voor de rest van het team. Een persoonlijke tekst is daarom ook wel het minste wat je kunt doen op deze dag. Met de bovenstaande voorbeeldteksten kun je altijd iemand verrassen met een mooi persoonlijk woordje op deze bijzondere dag.

Meer 40 jaar in dienst teksten / spreuken

 1. “Gefeliciteerd met deze indrukwekkende mijlpaal van 40 jaar inzet en toewijding! Jouw toonaangevende rol en onmisbare bijdragen hebben ons bedrijf gevormd. Bedankt voor vier decennia van geweldige samenwerking.”
 2. “Een zeldzaam juweel van 40 jaar in dienst! Jouw toewijding en vastberadenheid zijn een inspiratie voor ons allemaal. Bedankt voor het delen van je talenten en het leiden van ons naar successen.”
 3. “40 jaar van ongeëvenaarde toewijding en excellence! Jouw bijdragen hebben ons bedrijf verheven tot nieuwe hoogten. Dank je wel voor je onschatbare rol in ons succesverhaal.”
 4. “Gefeliciteerd met je robijnen jubileum! 40 jaar van onvergelijkbare toewijding. Jouw impact is niet alleen meetbaar in jaren, maar ook in het succes van ons team. Op naar nog vele jaren van samenwerking!”
 5. “Een vier decennia durende reis van toewijding, groei en onvergetelijke bijdragen. Bedankt voor je onmisbare rol in ons team. Jouw 40-jarig jubileum is een eerbetoon aan je passie voor uitmuntendheid.”
 6. “40 jaar lang heb je ons bedrijf gediend met uitzonderlijke toewijding. Je bent niet alleen een collega, maar ook een levend voorbeeld van vasthoudendheid en succes. Bedankt voor je inspiratie.”
 7. “Gefeliciteerd met je 40-jarig jubileum! Jouw toewijding en professionele integriteit hebben ons bedrijf helpen vormgeven. Bedankt voor vier decennia van waardevolle bijdragen aan ons succes.”
 8. “Een geweldige collega zoals jij verdient alle lof voor 40 jaar van toewijding. Bedankt voor je onvermoeibare inzet en het delen van je expertise. Op naar nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking!”
 9. “40 jaar van succes, groei en inspiratie! Jouw vastberadenheid en enthousiasme zijn een drijvende kracht achter ons team. Bedankt voor je onschatbare bijdragen.”
 10. “Gefeliciteerd met je 40-jarig jubileum! Jouw toewijding is niet alleen een voorbeeld voor ons, maar ook voor toekomstige generaties in ons bedrijf. Bedankt voor je leiderschap en vastberadenheid.”
 11. “Een collega zoals jij maakt van 40 jaar in dienst een ware viering van toewijding. Bedankt voor je inspiratie, je begeleiding en je onvermoeibare inzet. Op naar nog veel meer jaren van succes!”
 12. “40 jaar van buitengewone toewijding en professionaliteit. Bedankt voor je niet aflatende inzet en waardevolle bijdragen. Je bent een ware pionier in ons team.”
 13. “Gefeliciteerd met je 40-jarig jubileum! Jouw nalatenschap in ons bedrijf is er een van ongeëvenaarde toewijding en prestaties. Bedankt voor alles wat je hebt bijgedragen aan ons succes.”
 14. “Een welgemeende felicitatie voor 40 jaar van ongeëvenaarde toewijding! Jouw positieve impact op ons team is onmeetbaar. Bedankt voor je voortdurende bijdragen aan ons succesverhaal.”
 15. “Gefeliciteerd met 40 jaar in dienst! Jouw toewijding en passie voor uitmuntendheid zijn een drijvende kracht achter ons team. Bedankt voor je onschatbare bijdragen en inspiratie.”

Deze teksten en spreuken vieren de indrukwekkende prestatie van een collega die 40 jaar in dienst is geweest, met waardering voor toewijding, leiderschap en de impact op het succes van het team.