Collega 25 jaar in dienst

Steeds meer Nederlanders verdienen hun geld als flexwerker voor hun opdrachtgever. Een dienstverband van tientallen jaren komt minder vaak voor dan vroeger. Een collega verdient de aandacht als hij of zij toch de mijlpaal aantikt. De werknemer heeft de sporen binnen het bedrijf al ruim verdiend. Het jubileum betekent dat de arbeidskracht lange tijd van vaste waarde is in de organisatie. De ervaring komt van pas bij het inwerken van nieuwe medewerkers op de werkvloer. De frisse inbreng van de beginnende collega vult de kennis van de andere werknemer aan. De trouwe dienst mag gerust leiden tot een geschenk voor de hardwerkende teamgenoot. Hieronder meer over collega’s die 25 jaar in dienst zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Jubieum cadeaus, kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de JUBILEUM GESCHENKEN >>

 • Bekijk hierboven en hieronder tips om te feliciteren

 • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

 • Jubileum geschenken


Bekijk alle teksten en kaartjes >>

 

Wat voor een idee bij een collega die 25 jaar in dienst is?

De andere groepsleden steken hun hoofden bij elkaar voor een passende verassing. In de voorbereiding blijft het handig om de werkgever in te schakelen. De leidinggevende heeft waarschijnlijk al plannen op stapel liggen voor een felicitatie. Door het overleg voorkomt het personeel dat ze een soortgelijk cadeau aanbieden als de baas. Mogelijk lukt het zelfs om het draaiboek met elkaar af te stemmen.

De samenwerking zorgt ook dat je de ander op een idee brengt over de aanpak van de festiviteit. Vele handen maken licht werk in aanloop naar de feestelijke dag. Het jubileum van de collega laat geen werkteam stilletjes over gaan.

Collega 25 jaar in dienst

Terug in de tijd

Aan de hand van fotografie breng je de geschiedenis weer tot leven. Een aantal afbeeldingen van een collega laten zich achter elkaar plakken. De plaatjes nemen de jubilerende medewerker voor even mee het verleden in. De creatieve uitlating volstaat in iedere sector waar het bedrijf zich in beweegt. Het maakt weinig uit of de collega nu werkt in een winkel of als monteur bij klanten langs rijdt.

Met een knipoog herinnert het personeel aan hoe het feestvarken toen door het leven ging. Tegelijkertijd zien alle aanschouwers meteen de ontwikkeling van de firma aan zich voorbij trekken.

Met persoonlijke noot op een kaart

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden op schrift, zeker op een pensioen kaart. In een dienstverband van 25 jaar leren verschillende medewerkers de collega goed kennen. Met grappige of typerende anekdotes verbindt je de losse afbeeldingen tot een lopend verhaal. Op een originele manier laat het team de kiekjes de revue passeren. Aanvullend spreekt de werkgever nog de waardering uit over de inspanningen tijdens alle dienstjaren.

Uiteindelijk komt niet alleen een beeld naar voren van hoe teamgenoot zich gedraagt als collega. Het jubileum schetst ondertussen wat voor persoon vandaag in het zonnetje staat. Overal geldt dat 25 jaar in dienst een mijlpaal is om trots op te zijn.

Inspirerende teksten voor een collega die 25 jaar in dienst is.

Collega 25 jaar in dienst teksten

 1. “Gefeliciteerd met 25 jaar toewijding en excellentie! Jouw toewijding aan ons bedrijf is een inspiratie voor ons allemaal. Bedankt voor een kwart eeuw van hard werken en succes.”
 2. “25 jaar lang heb je ons team versterkt met je kennis, toewijding en leiderschap. Bedankt voor je onuitputtelijke inzet. Op naar de volgende 25 jaar van succes!”
 3. “Een zilveren jubileum van toewijding en loyaliteit. Bedankt voor 25 jaar van onvergetelijke bijdragen aan ons team. Jouw impact is onschatbaar.”
 4. “25 jaar geleden begon je een reis die ons bedrijf heeft getransformeerd. Bedankt voor je inzet, toewijding en het delen van je talenten. Op naar nog veel meer succes!”
 5. “Gefeliciteerd met 25 jaar toegewijde service! Jouw bijdragen hebben ons bedrijf gemaakt tot wat het vandaag is. Bedankt voor een kwart eeuw van waardevol werk.”
 6. “Een zilveren mijlpaal in je carrière! Bedankt voor 25 jaar van ongeëvenaarde toewijding, professionaliteit en toekomstgericht denken. Jouw impact is onmiskenbaar.”
 7. “25 jaar van toewijding, 25 jaar van groei. Bedankt voor je waardevolle bijdragen aan ons team. Jouw inzet inspireert ons allemaal. Gefeliciteerd!”
 8. “Een kwart eeuw van toewijding en bijdragen aan ons succes. Bedankt voor je onmisbare rol in ons team. Op naar nog veel meer jaren van samenwerking!”
 9. “Gefeliciteerd met 25 jaar dienst! Jouw vastberadenheid en passie hebben ons bedrijf verheven. Bedankt voor je ongeëvenaarde toewijding. Op naar nog vele succesvolle jaren!”
 10. “Een kwart eeuw van toewijding en prestaties. Bedankt voor je onvermoeibare inzet en inspiratie. Jouw bijdragen hebben een blijvende impact op ons bedrijf.”
 11. “25 jaar geleden begon je reis met ons, en sindsdien heb je ons bedrijf helpen vormgeven en laten groeien. Bedankt voor je ongeëvenaarde toewijding. Op naar nog veel meer succesvolle jaren!”
 12. “Gefeliciteerd met 25 jaar inzet en excellentie! Jouw toewijding is een voorbeeld voor ons allemaal. Bedankt voor je waardevolle bijdragen aan ons team.”
 13. “Een kwart eeuw van toewijding, toewijding en inspiratie. Bedankt voor je onvermoeibare inzet en het delen van je talenten. Op naar nog veel meer succesvolle jaren samen!”
 14. “25 jaar van uitzonderlijke dienstbaarheid en toewijding. Bedankt voor het delen van je expertise en het leiden van ons team naar successen. Op naar de volgende 25 jaar!”
 15. “Gefeliciteerd met je 25-jarig jubileum! Jouw toewijding en doorzettingsvermogen hebben ons bedrijf sterker gemaakt. Bedankt voor een kwart eeuw van geweldige samenwerking.”

Deze teksten en spreuken vieren het indrukwekkende 25-jarige jubileum van een collega, waarbij waardering wordt uitgesproken voor toewijding, succes en groei binnen het bedrijf