Collega 25 jaar in dienst

Steeds meer Nederlanders verdienen hun geld als flexwerker voor hun opdrachtgever. Een dienstverband van tientallen jaren komt minder vaak voor dan vroeger. Een collega verdient de aandacht als hij of zij toch de mijlpaal aantikt. De werknemer heeft de sporen binnen het bedrijf al ruim verdiend. Het jubileum betekent dat de arbeidskracht lange tijd van vaste waarde is in de organisatie. De ervaring komt van pas bij het inwerken van nieuwe medewerkers op de werkvloer. De frisse inbreng van de beginnende collega vult de kennis van de andere werknemer aan. De trouwe dienst mag gerust leiden tot een geschenk voor de hardwerkende teamgenoot. Hieronder meer over collega’s die 25 jaar in dienst zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Jubieum teksten, kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk de JUBILEUM GESCHENKEN >>

  • Bekijk hierboven en hieronder tips om te feliciteren

  • Voorbeeld teksten voor op een kaartje

  • Jubileum geschenken


Bekijk alle teksten en kaartjes >>


 

Wat voor een idee bij een collega die 25 jaar in dienst is?

De andere groepsleden steken hun hoofden bij elkaar voor een passende verassing. In de voorbereiding blijft het handig om de werkgever in te schakelen. De leidinggevende heeft waarschijnlijk al plannen op stapel liggen voor een felicitatie. Door het overleg voorkomt het personeel dat ze een soortgelijk cadeau aanbieden als de baas. Mogelijk lukt het zelfs om het draaiboek met elkaar af te stemmen.

De samenwerking zorgt ook dat je de ander op een idee brengt over de aanpak van de festiviteit. Vele handen maken licht werk in aanloop naar de feestelijke dag. Het jubileum van de collega laat geen werkteam stilletjes over gaan.

Collega 25 jaar in dienst

Terug in de tijd

Aan de hand van fotografie breng je de geschiedenis weer tot leven. Een aantal afbeeldingen van een collega laten zich achter elkaar plakken. De plaatjes nemen de jubilerende medewerker voor even mee het verleden in. De creatieve uitlating volstaat in iedere sector waar het bedrijf zich in beweegt. Het maakt weinig uit of de collega nu werkt in een winkel of als monteur bij klanten langs rijdt.

Met een knipoog herinnert het personeel aan hoe het feestvarken toen door het leven ging. Tegelijkertijd zien alle aanschouwers meteen de ontwikkeling van de firma aan zich voorbij trekken.

Met persoonlijke noot op een kaart

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden op schrift, zeker op een pensioen kaart. In een dienstverband van 25 jaar leren verschillende medewerkers de collega goed kennen. Met grappige of typerende anekdotes verbindt je de losse afbeeldingen tot een lopend verhaal. Op een originele manier laat het team de kiekjes de revue passeren. Aanvullend spreekt de werkgever nog de waardering uit over de inspanningen tijdens alle dienstjaren.

Uiteindelijk komt niet alleen een beeld naar voren van hoe teamgenoot zich gedraagt als collega. Het jubileum schetst ondertussen wat voor persoon vandaag in het zonnetje staat. Overal geldt dat 25 jaar in dienst een mijlpaal is om trots op te zijn.