Collega bedanken

Er zijn genoeg momenten en gelegenheden om jouw collega in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de fijne samenwerking. Je kunt jouw collega bijvoorbeeld bedanken voor de goede vriendschap die jullie hebben opgebouwd of bedanken voor de goede tijd samen wanneer hij/zij met pensioen gaat of een nieuwe baan heeft. Wil je weten hoe je jouw collega op gepaste wijze kunt bedanken? In dit artikel lees je alles over goede bedankjes en kun je inspiratie opdoen uit voorbeeldzinnen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Algemene tekst om een collega te bedanken

Gaat een collega naar een ander filiaal of gaat de collega met pensioen? Dan hoort daar een afscheid met een persoonlijk dankwoordje bij. Maar heb jij eigenlijk vrij weinig contact gehad met deze collega of weet jij niet goed wat je op zo’n afscheidskaart moet zetten? Maak dan gebruik van de volgende algemene bedankjes om een collega te bedanken. Deze passen bij iedere gelegenheid en collega:

  • “Bedankt voor de fijne samenwerking. Succes bij de volgende stap in jouw carrière.”
  • “Heel erg bedankt voor de goede tijd samen. Je was een top collega!”
  • “Bedankt voor de gezelligheid op de werkvloer.”
  • “Ik wil je ontzettend bedanken voor de gezellige tijd op het werk.”

Collega bedanken

Een persoonlijke bedanktekst

Heeft de collega die vertrekt veel voor je betekend of betekent jouw collega momenteel veel voor je? Wanneer je veel en lang met iemand samenwerkt, kan er een hechte band ontstaan. Ook wanneer het buiten werk wat minder gaat, kun je veel aan een collega hebben. Wil je daarom een goede collega van je bedanken, maar weet je niet goed hoe je zo’n persoonlijk bedankje kan opstellen? Bekijk dan eens of de volgende voorbeeldzinnen iets zijn voor jou:

“Beste collega, vriend en steunpilaar, bedankt dat je er altijd bent en dat ik op je kan rekenen.”

“Lieve collega, je bent voor mij zoveel meer dan slechts een werkmaatje. Ik wil je bedanken voor de goede tijd samen en hoop dat we contact blijven houden.”

“Ik wil je bedanken dat jij iedere werkdag het verschil maakt. Ik heb altijd met je kunnen lachen en wil je bedanken voor de gezellige tijd op het werk en daarbuiten. Ik wens je al het goeds toe en we houden contact!”

Bedankt

Bedankt tekst

Iemand bedanken kan nog best lastig zijn. Wat zeg je precies en hoe formulier je jouw gevoelens van dank op de juiste manier? Wanneer je jouw collega wilt bedanken, kun je gebruik maken van de bovenstaande inspiratie. Schrijf een mooie persoonlijke bedanktekst op de afscheidskaart of houd het algemeen, maar het is vooral belangrijk dat je iets van je laat horen.