Collega pensioen

Gaat een collega van je binnenkort met pensioen? Dan is het een goed idee om iets speciaals te bedenken om deze collega te bedanken en een goed pensioen te wensen. Je zult deze collega immers flink gaan missen op de werkvloer. Zoek jij een bijzondere manier om deze collega te bedanken? In dit artikel lees je leuke tips en ideeën om het afscheid van de collega extra speciaal te maken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Een kaart met mooie tekst voor een collega die met pensioen gaat

Vind je het moeilijk om jouw collega te vertellen hoeveel hij of zij voor jou en jouw werkdagen heeft betekend? Voorkom dat je deze woorden van waardering niet bekend maakt. Als je het moeilijk vindt om deze woorden uit te spreken, schrijf ze dan op een kaart. Een mooie afscheidskaart met een persoonlijke tekst is een perfect afscheidscadeau. Vertel eventueel een anekdote over jullie werkervaring of kies voor een mooi gedicht.

Collega pensioen

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een tekst op zo’n kaart? Wij hebben een aantal opties op een rijtje gezet:

  • “Bedankt voor de gezellige jaren op kantoor, geniet nu maar flink van je pensioen.”
  • “He ouwe! Jij hebt je pensioen dubbel en dwars verdient. Geniet ervan.”
  • “Wat zal ik je gaan missen op de werkvloer. Bedankt voor de leuke jaren samen.”

Fotoalbum

Wanneer je lang met elkaar hebt gewerkt, is de kans groot dat jullie heel wat gezamenlijke ervaringen hebben. Het is daarom als team een goed idee om een fotoalbum samen te stellen. Hier kun je foto’s in plakken van gezamenlijke werkuitjes, maar ook een pasfoto van iedereen uit het team. Iedereen kan hier een persoonlijk woordje bij schrijven voor een uniek afscheidscadeau voor de collega met pensioen.

Een grote bos bloemen

Laat de laatste werkdag van jouw collega niet zomaar voorbij gaan. Leg met z’n allen wat geld samen en koop een groot boeket voor de collega. Zo fleur je de laatste werkdag op! Een ander leuk idee als afscheidscadeau is een cadeaubon voor een bloemenabonnement. Met deze bon kan jouw collega iedere maand een bos bloemen thuis ontvangen. Zo blijft de collega altijd aan jullie denken.

Wanneer je lang met iemand samenwerkt, is het best even slikken als hij of zij met pensioen gaat. Het is een einde van een tijdperk en dat moet natuurlijk niet zonder blikken of blozen voorbij gaan. Een kaart met een mooi persoonlijk woordje kan net dat beetje extra betekenen. Zorg ook voor een mooi gezamenlijk cadeau met jouw andere collega’s voor een waardig afscheid.