Vut teksten

Gaat een collega met de vut? Dan zal dit best even lastig en schakelen zijn. Ben jij goed bevriend met deze collega of ga je altijd gezellig met elkaar om? Dan zal dit best voor verandering gaan zorgen. Wanneer een collega met de vut gaat, hoort hier natuurlijk een goed afscheid bij. Het is vanzelfsprekend om deze collega op een mooie manier te bedanken en succes te wensen. Een goede optie hiervoor is een kaart. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor deze kaart? Lees dan gauw verder voor tips en advies voor de teksten op deze kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Vut teksten met een persoonlijk tintje

  • Je mag er best voor uitkomen dat je deze collega zult gaan missen. Wellicht zijn jullie op de werkvloer niet zo open naar elkaar toe, maar tijdens het afscheid mag het hoge woord eruit. Weet je niet zo goed hoe je dit gevoel woorden kunt geven? Kijk dan eens naar de volgende voorbeeldzinnen:
  • “Jij hebt de vut zeker verdiend. Je was een topcollega en ik ga je ontzettend missen.”
  • “Geniet van de vut! Je hebt nu extra tijd om van je gezin en vrienden te genieten. Ik zal je missen op de werkvloer en hoop dat we nog contact zullen houden.”
  • “Ik wens je al het goeds en hoop dat je flink zult genieten van deze extra tijd thuis. Ik weet zeker dat we je gaan missen en je kunt altijd langskomen voor een bakkie koffie.”

Vut teksten

Een grappige tekst voor collega met de vut

Was de collega die met de vut gaat de gangmaker van het stel? Dan hoort er natuurlijk een grappige tekst op de afscheidskaart te staan. Ben je zelf niet zo goed in het verzinnen van een tekst met humor of weet je net niet de juiste toon aan te slaan? Dat is helemaal geen probleem, met de volgende grappige teksten heb jij ook een leuke tekst voor op de kaart.

 

“Geniet maar van de vut hè! Wij zijn allang blij dat je een paar jaartjes eerder ervandoor gaat.”

 

“Is het nu echt zo lastig om met ons door te werken, dat je ervoor kiest om eerder met pensioen te gaan?”

 

“Zo, nu jij met de vut gaat, kunnen wij eindelijk eens goed doorwerken. Het is dus een win-win situatie!”

Met de vut

Bij een goed afscheid van een collega die met de vut gaat, hoort natuurlijk een leuke afscheidskaart. Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van bovenstaande teksten als inspiratie.