Vut teksten

Gaat een collega met de vut? Dan zal dit best even lastig en schakelen zijn. Ben jij goed bevriend met deze collega of ga je altijd gezellig met elkaar om? Dan zal dit best voor verandering gaan zorgen. Wanneer een collega met de vut gaat, hoort hier natuurlijk een goed afscheid bij. Het is vanzelfsprekend om deze collega op een mooie manier te bedanken en succes te wensen. Een goede optie hiervoor is een kaart. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor deze kaart? Lees dan gauw verder voor tips en advies voor de teksten op deze kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Vut teksten met een persoonlijk tintje

 • Je mag er best voor uitkomen dat je deze collega zult gaan missen. Wellicht zijn jullie op de werkvloer niet zo open naar elkaar toe, maar tijdens het afscheid mag het hoge woord eruit. Weet je niet zo goed hoe je dit gevoel woorden kunt geven? Kijk dan eens naar de volgende voorbeeldzinnen:
 • “Jij hebt de vut zeker verdiend. Je was een topcollega en ik ga je ontzettend missen.”
 • “Geniet van de vut! Je hebt nu extra tijd om van je gezin en vrienden te genieten. Ik zal je missen op de werkvloer en hoop dat we nog contact zullen houden.”
 • “Ik wens je al het goeds en hoop dat je flink zult genieten van deze extra tijd thuis. Ik weet zeker dat we je gaan missen en je kunt altijd langskomen voor een bakkie koffie.”

Vut teksten

Een grappige tekst voor collega met de vut

Was de collega die met de vut gaat de gangmaker van het stel? Dan hoort er natuurlijk een grappige tekst op de afscheidskaart te staan. Ben je zelf niet zo goed in het verzinnen van een tekst met humor of weet je net niet de juiste toon aan te slaan? Dat is helemaal geen probleem, met de volgende grappige teksten heb jij ook een leuke tekst voor op de kaart.

“Geniet maar van de vut hè! Wij zijn allang blij dat je een paar jaartjes eerder ervandoor gaat.”

“Is het nu echt zo lastig om met ons door te werken, dat je ervoor kiest om eerder met pensioen te gaan?”

“Zo, nu jij met de vut gaat, kunnen wij eindelijk eens goed doorwerken. Het is dus een win-win situatie!”

Met de vut

Bij een goed afscheid van een collega die met de vut gaat, hoort natuurlijk een leuke afscheidskaart. Maak het jezelf niet te moeilijk en maak gebruik van bovenstaande teksten als inspiratie.

Meer teksten over met de vut gaan

Met de VUT gaan, wat staat voor Vervroegde Uittreding, markeert het begin van een nieuwe fase van het leven na vele jaren van werk. Hier zijn verschillende teksten en spreuken om iemand te feliciteren en het beste te wensen bij het gaan genieten van de VUT:

 1. “Van harte gefeliciteerd met het bereiken van de VUT, [naam]! Moge deze nieuwe fase gevuld zijn met ontspanning, plezier en alle dingen waar je van houdt.”
 2. “Na jaren van toewijding en hard werken, is het tijd om te genieten van de VUT. Gefeliciteerd, [naam collega], en moge elk moment na deze gevuld zijn met welverdiende rust en vreugde.”
 3. “Een hoofdstuk sluit, maar een nieuw avontuur begint. Gefeliciteerd met de VUT, [naam]. Moge deze periode van vervroegd genieten gevuld zijn met geluk, gezondheid en nieuwe ontdekkingen.”
 4. “Na zoveel jaren van waardevolle bijdragen en toewijding is het tijd om de VUT te omarmen. Gefeliciteerd, [naam collega], met deze nieuwe fase van je leven. Moge het de mooiste zijn!”
 5. “Gefeliciteerd met je VUT, [naam]! Het is tijd om te ontspannen, te genieten van je vrije tijd en te doen waar je van houdt. Je hebt het verdiend!”
 6. “Van collega naar pensionado, gefeliciteerd met je VUT, [naam]. Moge deze tijd gevuld zijn met de dingen waar je altijd van hebt gedroomd en momenten van pure vreugde.”
 7. “Een hoofdstuk eindigt, maar de VUT opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden. Gefeliciteerd, [naam], en moge je genieten van elke minuut van deze verdiende rustperiode.”
 8. “Gefeliciteerd met je VUT, [naam]! Na zoveel jaren van toewijding aan je werk, is het nu tijd om toegewijd te zijn aan jezelf. Geniet van deze nieuwe fase van het leven!”
 9. “Vanaf nu staat de VUT voor ‘Vrijheid, Uitrusten, Tijd voor jezelf’. Gefeliciteerd, [naam collega], met deze nieuwe fase van je leven. Moge het een tijd zijn van ontspanning en genot.”
 10. “Gefeliciteerd met het bereiken van de VUT, [naam]! Laat de komende jaren gevuld zijn met alles wat je hart begeert en moge elk moment een herinnering zijn die je koestert.”
 11. “Na jaren van toewijding aan het werk, begint nu een periode van toewijding aan je eigen geluk. Gefeliciteerd met je VUT, [naam], en moge elk moment gevuld zijn met vreugde.”
 12. “Gefeliciteerd, [naam]! De VUT is niet alleen een afsluiting, maar ook een nieuwe start. Moge deze fase van je leven gevuld zijn met alles wat je hart begeert en meer.”
 13. “Van collega naar genieter van de VUT, gefeliciteerd, [naam]. Moge deze nieuwe fase een tijd van ontspanning, plezier en onvergetelijke momenten zijn.”
 14. “Gefeliciteerd met je VUT, [naam]! Nu begint een tijd van vrijheid en mogelijkheden. Moge deze periode van je leven even rijk en bevredigend zijn als je carrière.”
 15. “Na al die jaren van hard werken, is het nu tijd voor de VUT. Van harte gefeliciteerd, [naam collega], en moge deze nieuwe fase van je leven gevuld zijn met alles waar je van droomt.”

Deze teksten en spreuken zijn bedoeld om iemand te feliciteren en het beste te wensen bij het gaan genieten van de VUT. Het is een moment om terug te kijken op een succesvolle carrière en vooruit te kijken naar een welverdiende periode van ontspanning en zelfontdekking.