Collega zwangerschapsverlof

Wanneer een collega zwanger is, zal zij op een gegeven moment met zwangerschapsverlof gaan. Je zult jouw geliefde collega dan enkele maanden moeten missen op de werkvloer. Het is daarom wel zo leuk om deze collega een fijn verlof te wensen en sterkte te wensen gedurende deze bijzondere levensfase. Weet je niet goed hoe je de juiste woorden kunt vinden om dit te vertellen? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je leuke en persoonlijke teksten voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Een leuke tekst op de kaart wanneer een collega met zwangerschapsverlof gaat

Weet jij ook nooit zo goed wat je op een kaart voor een collega moet schrijven, zeker als het om een zwangerschapsverlof gaat? Het is belangrijk om hier een persoonlijk woordje op te schrijven om deze collega te ondersteunen. Maak het jezelf echter niet te moeilijk en maak gebruik van de volgende voorbeeldzinnen:

 • “Eindelijk is het zover! Geniet van de laatste loodjes en we komen binnenkort op kraamvisite.”
 • “De baby is er bijna. Geniet nu nog rustig even voordat het zover is en wij houden hier alles onder controle.”
 • “Mommy to be! Het is bijna zover. Geniet nog heel even van de zwangerschap en voor je het weet heb je jouw baby in je armen.”
 • “Geniet van je verlof! We zien je graag als kersverse moeder over een aantal maanden terug op de werkvloer.”
 • “Wat zijn de maanden voorbij gevlogen! Geniet nu maar lekker van je verlof en maak je helemaal klaar voor het moederschap.”

Collega zwangerschapsverlof

Grappige teksten zwangerschapsverlof

Natuurlijk kun je de zwangere collega ook een hart onder riem steken met een flink portie humor. Hebben jullie altijd lol op de werkvloer? Dan past een grappige tekst natuurlijk perfect op de kaart. Kun je zo snel niet een grappige tekst bedenken? Maak dan gebruik van de volgende grappige teksten:

“Geniet van je verlof hé! Ik zit denk ik toch liever hier achter het bureau, dan dat ik een baby eruit moet persen.”

“Ja hoor! Ze is er weer vandoor. Ik denk dat ik ook maar eens zwanger wordt om wat extra vrij te krijgen.”

“Hallo toekomstige mama, vergeet niet je baby op kantoor he.”

Je moet een zwangere collega op een gegeven moment toch een poos missen. Het is daarom belangrijk om goed afscheid te nemen wanneer zij met zwangerschapsverlof gaat. Gebruik dit moment voor een mooie persoonlijke tekst op de kaart of kies juist voor een grappige tekst om dit moment wat minder zwaar beladen te maken.

Teksten over met zwangerschapsverlof gaan

Zwangerschapsverlof is een bijzondere tijd voor een collega, en het is belangrijk om hen te feliciteren en te laten weten dat je hen zult missen. Hier zijn verschillende teksten en spreuken om je collega het beste te wensen tijdens deze speciale periode:

 1. “Gefeliciteerd met deze prachtige nieuwe fase, [naam collega]! Moge de komende maanden gevuld zijn met vreugde en verwachting. We kijken uit naar de komst van jullie kleintje!”
 2. “Een baby op komst, een nieuw avontuur begint. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof, [naam]. We zullen je missen en kijken uit naar de komst van jullie kleine wondertje!”
 3. “Terwijl je je voorbereidt op de komst van jullie kleine wonder, wensen we je een ontspannen en gelukkig zwangerschapsverlof, [naam collega]. We kijken uit naar je terugkeer met de nieuwste aanwinst in je armen!”
 4. “Van collega naar toekomstige ouder. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, [naam]! Moge deze tijd gevuld zijn met rust, geluk en spannende voorbereidingen voor jullie gezin.”
 5. “Terwijl je je klaarmaakt voor dit prachtige hoofdstuk in je leven, wensen we je een geweldig zwangerschapsverlof, [naam]. Moge de komende maanden gevuld zijn met geluk, gezondheid en heel veel liefde.”
 6. “Een tijd van verandering en vreugde is aangebroken. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof, [naam collega]. We kijken uit naar de dag waarop je terugkeert met je kleintje in je armen.”
 7. “Gefeliciteerd met deze bijzondere tijd, [naam]! Moge je zwangerschapsverlof gevuld zijn met vreugde, rust en veel liefdevolle momenten. We kijken uit naar je terugkeer!”
 8. “Van collega naar toekomstige ouder. Geniet van je zwangerschapsverlof, [naam]! Moge deze periode gevuld zijn met ontspanning en positieve verwachtingen voor de komst van jullie kleintje.”
 9. “Een collega wordt een toekomstige ouder. Van harte gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, [naam]! Moge deze tijd gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke momenten.”
 10. “Terwijl je je voorbereidt op het ouderschap, wensen we je een prachtig zwangerschapsverlof, [naam collega]. Moge deze tijd van verwachting gevuld zijn met liefde en positieve momenten.”
 11. “Een nieuwe collega is onderweg! Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof, [naam]. We zullen je missen en kunnen niet wachten om je terug te zien met de nieuwste aanwinst in je leven.”
 12. “Van collega naar toekomstige ouder. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, [naam]! Moge deze tijd van verwachting gevuld zijn met geluk, gezondheid en bijzondere momenten.”
 13. “Terwijl je je voorbereidt op het ouderschap, wensen we je een prachtig zwangerschapsverlof, [naam collega]. Moge deze tijd gevuld zijn met rust, vreugde en veel positieve energie.”
 14. “Een nieuwe fase begint voor jou, [naam]. Geniet van elk moment van je zwangerschapsverlof en bereid je voor op de komst van jullie kleintje. We kijken uit naar je terugkeer!”
 15. “Van collega naar toekomstige ouder. Gefeliciteerd met je zwangerschapsverlof, [naam]! Moge deze tijd gevuld zijn met vreugde, ontspanning en bijzondere momenten met je groeiende gezin.”

Deze teksten en spreuken zijn bedoeld om je collega het beste te wensen tijdens hun zwangerschapsverlof en hen te laten weten dat je uitkijkt naar hun terugkeer met de nieuwe toevoeging aan hun gezin.