Collega burn-out

Heeft jouw collega een burn-out? Dan is heftig nieuws op de werkvloer. Steun deze collega door een mooie kaart met persoonlijke tekst en help hem/haar door deze moeilijke periode heen. Weet jij niet zo goed wat je op zo’n kaart moet schrijven? Geen probleem! In dit artikel lees je handige tips en inspiratie voor teksten op een kaart voor een collega met een burn-out.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:
Alle teksten
Afscheid kaarten en meer
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz
Bekijk HIER de AFSCHEID KAARTEN >>

Een algemene tekst voor een collega die een burn-out heeft.

Weet jij niet zo goed wat je moet schrijven en kende jij deze collega ook niet heel goed? Dan is het moeilijk om een juiste tekst te bedenken. Gelukkig zijn er altijd standaard teksten die in iedere situatie en bij elk persoon passen. Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende zinnen:

  • “Sterkte in deze moeilijke periode. Ik denk aan je.”
  • “Van harte beterschap en ik hoop dat het snel beter mag gaan.”
  • “Ik hoop dat je hier sterker uit mag komen.”
  • “Beterschap en neem de tijd om tot rust te komen.”

Collega burn-out

Een persoonlijk woordje

Het kan soms moeilijk zijn om de juiste tekst te schrijven omdat je het liefst een persoonlijk woordje opschrijft. Het is extra belangrijk voor de collega met een burn-out om te weten dat je aan hem of haar denkt. Een persoonlijk woordje kan daarom extra opbeurend zijn. Wil je weten hoe je en persoonlijk woord kunt schrijven? Wij hebben een aantal voorbeelden voor je:

 

“Wat een heftig nieuws! Ik zag het echt niet aankomen. Ik hoop dat je voldoende rust kan vinden en dat je er snel bovenop mag komen.”

 

“Ik gun niemand een burn-out, maar de echt allerlaatste persoon die ik het zou gunnen, ben jij wel. Bah wat balen! Ik hoop dat het snel beter mag gaan.”

 

“Na de regen, komt altijd weer de zonneschijn. Ik hoop dat deze stortbui snel over is en dat je binnenkort de zonnestralen weer kunt voelen.”

Een mooie quote

Wanneer je zelf niet goed weet hoe je iemand kunt steunen tijdens deze lastige periode, is het soms slim om je inspiratie ergens anders te zoeken. Er zijn veel bekende schrijvers, populaire liedschrijvers, dichters en andere mensen die goed zijn met woorden. Soms kan een mooie quote de beste tekst zijn die je op een kaart kunt schrijven.

Het kan best dichtbij komen, wanneer een collega te kampen krijgt met een burn-out. Het is een moeilijke situatie en soms emotioneel lastig om hier goed op te reageren. Maak daarom gebruik van de bovenstaande teksten om te gebruiken op een persoonlijke kaart. Zo kun je jouw collega een hart onder de riem steken en helpen tijdens dit moeilijke proces.

Een tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info@afscheidvaneencollega.nl.